måndag 29 augusti 2011

ett genombrott

Problemlösning var kanske inte hans starka sida egentligen men nu var det på gränsen till kris och han var tvungen att komma på något snabbt. En timme hade han till förfogande och av den hade redan tio minuter gått. Identifiera problemet, kom på en lösning, genomför, var det inte så han hade lärt sig. Vända och vrida, se det ur olika vinklar, think outside the box. En viktig aspekt var vilka verktyg han hade till sitt förfogande, det måste han genast titta igenom. Herregud vad klockan gick fort, nu hade han bara trettiofem minuter kvar, han skulle inte hinna. Lugn, bara lugn, att stressa upp sig förvärrar bara problemet, tänkte han, fokusera och behåll lugnet. Han rotade igenom lådan och hittade till sist vad han letade efter, bara den nu var tillräckligt vass. Fan, bara tjugofem minuter kvar, han skulle få magknip. Med ett befriande klipp tog han sig äntligen in i förpackningen. Njutningsfullt lutade han sig tillbaka i fåtöljen och tog ett stort bett på sandwichen. Förbannade förpackningar att vara svåra att forcera, tänkte han irriterat.  

7 kommentarer:

Pia sa...

En skickligt uppbyggd text med oväntad humoristisk vändpunkt som beskriver ett aktuellt samhällsfenomen på ett träffsäkert sätt. Enkelt uttryckt: Gillar jättemycket. LOL. Jag fick verkligen ett gott skratt.

Kalle Byx sa...

Underbart. Det är bara att instämma i Pias kommentar som är lika välformulerad som din text.

http://tittelina.blogspot.com sa...

javisst så kan det vara, jag själv tappar lätt tålamodet och försöker slita upp förpackningen och det är ingen lyckad metod.

Gillar också!

Dakota Quinn Diamond sa...

*LOL* Vilken härlig och humorfylld (och välformulerad) text! Sitter här och ler stort :D
En del förpackningar är verkligen knepiga att ta sig in i...

disco sa...

:) ja ler stort

Hasse Thorén sa...

Känner igen mig perfekt (speciellt om det vankas en bra match..)..
Kanonbra :)

foxy sa...

Ett stort asgarv - jag trodde han var inlåst någonstans.